Al Pazar – Aneja me shoqe te re – 24 Shkurt 2018 – Show Humor – Vizion Plus

http://world wide web.vizionplus.tv

https://world wide web.facebook.com/albanianpazar

https://facebook.com/VizionPlusTV

Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Behar Mera, Xheni Hallulli dhe aktore te tjere te talentuar, ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Broadcast Admin

Best Regard

Admin

We Share Many Valuable Infrormation From Many Source. Please Subscirbe To Get Fresh Update

Literation Club Media

Literation Club Media Social

%d bloggers like this: