Al Pazar – 9 Shkurt 2019 – Pjesa 3 – Show Humor – Vizion Plus

Al Pazar - 9 Shkurt 2019 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/albanianpazar
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://instagram.com/VizionPlusTV
https://www.instagram.com/alpazarvizionplus

Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social.
Show humori, çdo te shtune ora 21:00 ne Vizion Plus

Al Pazar - 9 Shkurt 2019 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 9 Shkurt 2019 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 9 Shkurt 2019 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 9 Shkurt 2019 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 9 Shkurt 2019 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus

Al Pazar - 9 Shkurt 2019 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus

Al Pazar - 9 Shkurt 2019 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Broadcast Admin

Best Regard

Admin

We Share Many Valuable Infrormation From Many Source. Please Subscirbe To Get Fresh Update

Literation Club Media

Literation Club Media Social

%d bloggers like this: